Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Egyéb információk

Webáruházunkban elsősorban ágyneműhuzat forgalmazásával foglalkozunk. A legtöbb ágyneműhuzat gyerek ágyneműhuzat. A webshopunkban látogatók több száz fajta gyerek és ifjúsági ágyneműhuzat közül válogathat.

Magyarországon a lakosság túlnyomóan még mindig a hagyományos 3 részes ágyneműhuzat használatát részesíti előnyben. Az emberek szeretnek kispárnával és nagypárnával is aludni. Sok helyen a külföldi mintát követve 2 részes ágyneműhuzatokat árulnak csak. Ágyneműhuzat webáruházunkban törekszünk arra, hogy minél több 3 részes ágyneműhuzat szerepeljen kínálatunkban.

Az ágyneműhuzat webáruházban mindenképpen bizalom kell a vevők részéről a vásárlás során, hiszen a termékeket nem tudják megnézni, az anyagukat megérinteni. Ezért mi mindenképpen törekszünk, hogy jó minőségű első osztályú anyagokból készült ágyneműhuzatokat kínáljunk.

Ágynemű huzatok webáruházunkban több kategóriában is megtalálható, rendszereztük méret, minta, anyag, összetétel szerint, illetve, hogy kinek ajánljuk.

Törekszünk rá, hogy kínálatunkban szerepeljenek akciós ágyneműhuzatok, melyeket külön az akciós termékek között talál meg. Mivel termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így a konkurens webáruházakhoz képest olcsó ágyneműhuzat webáruháznak számítunk.

Az ágyneműhuzat webshop célja, hogy minőségi ágyneműhuzatokat, textíliákat és egyéb kiegészítőket szállítson egyenesen a gyártótól otthonába. Az ágyneműhuzat rendelés rendkívül egyszerű és gyors webshopunkban, nem szükséges az előzetes regisztráció sem.

Sokan keresnek ágyneműhuzatot Budapesten, de ha a szomszédságban lévő Szigetszentmiklós is jó Önnek, akkor ágyneműhuzat budapest Szigetszentmiklóson.

Az ágyneműhuzat online rendelése webáruházunkban biztonságos és gyors, mivel csak jó minőségű ágyneműhuzatok forgalmazásával foglalkozunk és természetesen emellett megilleti minden vevőnket a 14 napos elállási jog.

Jó minőségű ágyneműhuzat nálunk az elsődleges követelmény. A gyerek ágyneműhuzatoknál mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy pamut, jó légáteresztő, bőrbarát anyagból készüljön a termék. Az ágyneműhuzat a hálószoba dekoráció legfontosabb eleme, de természetesen a komfort és kényelem, a nyugodt alvás szempontjából sem elhanyagolható.

Hatalmas választékunkból természetesen a gyerekeknek szóló mesefigurás, karakteres termékek, ágyneműhuzatok sem maradhatnak ki. Gyerekmintás ágyneműhuzatainkkal a gyerekszoba igazi mesebirodalom lesz, és így az elalvás is könnyebb a piciknek. Ágyneműhuzat gyerekeknek kategóriánkba érdemes visszatérni, a kínálat folyamatosan bővül.

A vevőknek természetesen az egyik legfontosabb az ágyneműhuzat ár. Habár webáruházunkban nem a legolcsóbb kínai gyártmányú mesemintás ágyneműhuzatokat kínáljuk, érdemes inkább az általunk forgalmazott magas minőségű, de közepes árfekvésű jogdíjas huzatokat választani, mivel itt nem fog az ágyneműhuzat színe 1-2 mosás után kifakulni, nem kopik ki a minta, tekeredik el az anyag, vagy megy tönkre a cipzár. Úgy gondolom ezeknek a kellemetlenségeknek az elkerülésére, érdemes egy picit áldozni és nem a legolcsóbb terméket megvásárolni, főleg, hogy ágyneműhuzatokról beszélünk, melyekbe a gyermek, vagy mi felnőttek nap mint nap alszik, így jó ha nem tartalmaz például veszélyes festéket. A pamut ágyneműhuzat webáruházunkban elsődlegesen kínált termék, mert mind a minőséget, mind a komfort érzetet tekintve a legjobb.

Az ágyneműhuzat szett mindig több részből áll, általában párnahuzat, takaróhuzat, kispárnahuzat, de sokszor még a lepedőt is tartalmazza.

A csíkos ágyneműhuzat még mindig divatos, így ajánljuk nemcsak a fiataloknak, de egy kék csíkos ágyneműhuzatot akár egy felnőtt férfinak is ajándékba.

Luxus ágyneműhuzatot keres? A magas színvonalú ágyneműhuzatok többé nem luxus webáruházunkban, nézzen szét magas igényeket is kielégítő, pamut, renforcé, ágyneműhuzataink között.

A legtöbb ember a színes, vidám ágyneműhuzatokat kedveli, de ugyanígy kedvelt a fehér ágyneműhuzat is. A fehér huzatokat elsősorban szállodák vásárolják, de mivel könnyű fehérítéssel tisztítani, így otthonra is kedvelt lehet.

 Az ágyneműhuzat kupon webáruházunkban azért került bevezetésre, hogy Ön minél jobb áron juthasson hozzá a kiszemelt ágyneműhuzathoz. Kuponokat hírlevelekben küldünk ki, illetve a hírlevélre feliratkozáskor is adunk ágyneműhuzat kupont ajándékba.