Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

2018. 03. 09. 13:24:47

Lassan már az óvodai kiegészítők nélkülözhetetlen alapkelléke a szendvicsdoboz. 

A gondosan elkészített szendvicsek frissességének megőrzésére és a higiénia biztosítására jött divatba az elmúlt években, ám ennél egy gyermek számára sokkal többet is jelenthet. 

Kifejezheti vele az egyéniségét, a dobozt díszítő minták tükrözik kedvenc rajzfilmjeit, sportcsapatát, karaktereit. 

Praktikus, könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat.  Az ovisok, kisiskolások minden napi utitársa, ezenkívül kisebb nagyobb kirándulásokon is hasznos tud lenni.

Válogass széles kínálatunkból, találd meg gyermeked számára a leginkább hozzá illó szendvicsdobozt!

Szettjeink a szendvicsdobozon kívül kéztörlőt is tartalmaznak!

Nézz körül, kattints ide!

2018. 02. 20. 14:34:51

Nyugodt alvásunkhoz elengedhetetlen a jó minőségű, kényelmes ágyneműhuzat megléte. Sokan abba a hibába esnek, hogy odafigyelnek a minőségi matrac megvásárlására, utánanéznek milyen is a jó ágynemű, de a huzatot már csak a kinézete alapján választják meg. Pedig rengeteget számít az anyag minősége, puhasága.

Mit is érdemes tudnia, mielőtt ágynemű huzatot vásárol?

Első szempont: Az Anyag

Ha állandóan a hideg részét keressünk az ágyneműhuzatnak, vagy egyszerűen képtelen felmelegedni a huzat, akkor bizony nem magával az ágyneművel lesz a probléma. A huzat nagy befolyással van az alvásminőségünkre. Választásánál a designon kívül szem előtt kell tartanunk a lakás hőmérsékletét és az aktuális évszakot is. A szatént és a pamutot hideg időben, a flanelt meleg időben ajánljuk, a vászon minden évszakban használható. A szintetikus anyagok sem a levegőt, sem a nedvességet nem eresztik át, ezért semmiképp ne használjunk ilyen ágynemű huzatokat. 

Második szempont: A szálfinomság

Sokan azt gondolják, hogy a fonal szálsűrűsége egyenesen arányos az ágynemű minőségével. Ám ez tévedés! Csakis a szálak finomsága és hosszúsága számít. Minél hosszabb ugyanis a szövetszál, annál tartósabb az ágynemű huzatunk is. Legtartósabb a hosszan vágott pamut.

Harmadik, és egyben utolsó szempont: A puhaság

A puhaságot az anyag szövése határozza meg. Általánosságban elmondható, hogy a szatén csúszós, hűs érzetet kelt, a pamut puha és meleg, az pedig, hogy ki melyikben szeret leginkább aludni, teljes mértékben személyiségfüggő.

 

Bízunk benne, hogy segítségükre voltunk az ágynemű huzat anyagának kiválasztása tekintetében.

 

2017. 02. 10. 08:07:06

Mi kell az óvodába?

Milyen a jó ovis zsák? Milyen a jó ovis ágynemű?

 

Ebben a cikkemben egyrészt, mint gyakorló anyuka, másrészt, mint ovis termékeket forgalmazó webáruház tulajdonos megpróbálom minden kezdő ovis szülőnek összegyűjteni mire is van igazán szükség az ovi kezdéshez. Ez egy picit olyan, mint mikor az ember megkapja a baba születésekor a listát, mire is van szükség. Felmerül a kérdés, hogy tényleg ennyi minden kell és ha igen, akkor pontosan melyiket is vegyük. Nagy mérföldkő gyermekünk életében az óvoda elkezdése, még ha egyébként járt is a csöppség bölcsődébe. Persze, hogy mindebből a legjobbat szeretnénk neki, de azért ebben az esetben is érdemes racionálisan átgondolni, hogy ténylegesen az a termék kell-e nekünk az oviba.

2017. 01. 11. 21:19:00

Az ágynemű mosása milyen gyakran legyen?

Először is leszögezném, hogy cikkemben mind az ágynemű, mind az ágyneműhuzat mosásáról szót ejtenék.

Szerintem mindent ki kell mosni az első használat előtt. Gondoljunk arra, hogy a gyártás, szállítás során sokféle vegyszer, por kerül a textíliára. Ezektől meg kell szabadulni. A ruhát is kimossuk első felvétel előtt. Ugyanúgy akár az ágyneműnek, akár az ágyneműhuzatnak kellemetlen illata van, amikor kivesszük a csomagolásból, illetve az ágyneműhuzatok tapintása is durvább, keményebb, a mosástól bepuhulnak, a gyártás során használt keményítő és fixáló anyagok távoznak a textiliából. A gyártás során vegyi anyagokkal kezelik a szövetet, ami akár allergiát is okozhat, meg persze ott van még, hogy porosodik, összefogdossák az üzletben.

2017. 01. 11. 21:13:30

Milyen a jó ágyneműhuzat?

Az online ágyneműhuzat üzletünkben kapható valamennyi ágyneműhuzat garnitúra igényes kivitelű, szép mintájú, esztétikus megjelenésű, divatos ágyneműhuzat. Az ágyneműhuzatok között nagyon sok gyerek és ifjúsági mintás ágyneműhuzat és ovis ágyneműhuzat garnitúra megtalálható, melyek első osztályú, prémium minőségű ágyneműhuzatok.  Az ágyneműhuzataink minőségüket és mintáikat tekintve a legmodernebb hálószobákban és bármely gyerekszobába is kitűnően megállják a helyüket. Egyre több visszatérő vevőnk van, akik saját maguk is megtapasztalják azt a felemelő érzést, amit prémium minőségű, luxus lakástextil termékek jelentenek.

2017. 01. 02. 21:52:56

A jó ágyneműhuzat mérete.

Sokszor nehéz eldönteni milyen méretű ágyneműhuzatot vásároljon is az ember. Nehéz például eligazodni a különböző gyártók és forgalmazók által kínált különböző méretű ágyneműk és ágyneműhuzatok között. Jelen cikkemet segítségnek szánom, hiszen akár ágyneműhuzatot, akár bele való ágyneműt veszünk, az egyik igen fontos kérdés, hogy mekkora is legyen az.